Basiscursus kitesurfen Beginnerscursus kitesurfen vervolgles kitesurfen zelfstandig kiten flyboarden, landboarden, mountainboarden met een vlieger

IKO

Certificaat

Diploma

IKO

IKO is de internationale kitesurf organisatie. Deze standaard is wereldwijd geldig, en garandeerd een goede lesopbouw. Daarnaast weten alle instructeurs hoe ze met cursisten om moeten gaan.

IKO certificering

IKO staat voor Internationale Kitesurf Organisatie. Al onze lessen staan onder leiding van IKO gecertificeerde instructeurs. Dit staat garant voor een goede opbouw tijdens de lessen.

Iedereen krijgt een certificaat van waar je bent gebleven. Dit is internationaal geldig, dus je kunt overal verder lessen waar je gebleven bent.

Meer weten over IKO, klik hier

Niveau's

Tijdens de eerste les is het de bedoeling om IKO niveau 1 te halen. Dit betekent dat je helemaal zelfstandig met de kite om kunt gaan.

De tweede les gaan we voor niveau 2. Je kunt dan zelfstandig kitesurfen. Je leert de waterstart te perfectioneren, draaien als je een stuk gevaren hebt, en we gaan verder met de houding op het board. Met niveau 2 kan je ook internationaal spullen huren.

- Home - Over Windshift - contact -